FAQ

Om de natuur zo min mogelijk te belasten kom je het beste op de fiets naar Schemerlicht. Er zijn voldoende fietsrekken aanwezig rondom de ingang. Verder kun je ook gebruik maken van het OV. Vanaf Nijmegen Centraal station vertrekt bus 10 en stap je uit bij bushalte Huygensbouw, waarna het naar de ingang van Park Brakkenstein ongeveer 10 minuten lopen is.
Voor de looproute van de bushalte naar de ingang, klik hier.
Voor het plannen van je reis met het openbaar vervoer, klik hier.

Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt. Voor een overzicht van alle parkeerplaatsen, klik hier.

Schemerlicht is toegankelijk voor mindervaliden, mits onder begeleiding. We willen we ons graag goed voorbereiden op uw komst, omdat de route op sommige plaatsen beperkingen heeft. Neem daarom van tevoren contact met ons op via info@schemerlichtfestival.nl. Daarnaast is het toegestaan om gratis een begeleider mee te nemen naar het evenement. Er zijn speciale toiletten aanwezig voor mindervaliden op locatie.

 

Sommige paden tijdens de wandeling zijn minder comfortabel berijdbaar. Het advies is: neem heel kleine kinderen mee in de draagzak, of als ze kunnen lopen aan de hand.

Ja, dat kan. Er is een foodcourt aanwezig met een ruim assortiment aan eten en drinken. Denk aan warme chocolademelk, friet, fris en herfstbier.

Nee, alleen in de voorverkoop via deze website. Wanneer je tickets koopt van derden zorg er dan voor dat je dit via een betrouwbare tussenpartij doet zoals ticketswap.

Ja, dat kan. Sommige paden tijdens de wandeling zijn minder comfortabel te berijden met kinderwagens of rolstoelen. Bij heel kleine kinderen is het advies neem ze mee in de draagzak, of als ze kunnen lopen aan de hand.